English version

A Bezula Kft. 2009. óta gyártja és forgalmazza az egyre népszerűbb és ismertebb FANAN termékeket.

Mintegy tíz éve dolgozunk azért, hogy a hazai vásárlóközönséggel is megkedveltessük a közel-keleti gasztronómia akkoriban nálunk még kevéssé ismert ízvilágát.

Elsőként a házi recept szerint készített falafel, majd a mélyhűtött pita került fel termékpalettánkra. Később a jelentős érdeklődés hatására a közkedvelt hummus gyártását is elkezdtük. Először natúr változaban, majd pikáns és olivás ízesítéssel is elérhetővé tettük. Ezen termékeket további saláta készítmények követtek. Az igényes konyha kedvelőit szólítottuk meg a mélyhűtött Dorot fűszercsaláddal, mely a rohanó hétköznapokban is segítséget nyújt a minőségi ételek gyors és praktikus elkészítéséhez.

Minden termékünk frissen csomagolva kerül az áruházak polcaira - megfelelően tárolva, bontatlan állapotban hosszú ideig megőrzik minőségüket.

A lakosságnak szánt termékekkel csaknem egy időben kiskereskedelmi mennyiségeket is forgalmazni kezdtünk. Mára büszkén mondhatjuk, hogy szinte minden jelentős élelmiszerüzlet hálózat, számos kissebb élelmiszerbolt, és jónéhány gyorsétterem tartozik vevőink sorába.

Cégünk mintegy tíz éve dolgozik azért, hogy a hazai vásárlóközönséggel is megkedveltesse a közel-keleti gasztronómia korábban nálunk még kevéssé ismert ízvilágát
Elsőként a házi recept szerint készített falafel, majd a mélyhűtött pita került fel termékpalettánkra. Később a jelentős érdeklődés hatására a közkedvelt hummus gyártását is elkezdtük. Először natúr változaban, majd pikáns és olivás ízesítéssel is elérhetővé tettük. Ezen termékeket további saláta készítmények követtek.
Minden termékünk frissen csomagolva kerül az áruházak polcaira - megfelelően tárolva, bontatlan állapotban hosszú ideig megőrzik minőségüket.
A lakosságnak szánt termékekkel csaknem egy időben kiskereskedelmi mennyiségeket is forgalmazni kezdtünk.
Mára büszkén mondhatjuk, hogy szinte minden jelentős élelmiszerüzlet hálózat, számos kisebb élelmiszerbolt, és jónéhány gyorsétterem tartozik vevőink sorába.