English version
Mini-pizza: Kenjük meg a pitát paradicsomszósszal, tegyünk rá sonkát, sajtot, bármilyen feltétet ízlés szerint, majd forró sütőben süssük aranybarnára. Remek finomság az egész családnak.

(Elkészítési idő: kb. 8-10 perc)
Pita kétszersült: Vágjuk a pitát cikkekre, kenjük meg olívaolajjal és finomra zúzott fokhagymával, hintsük meg szezámmaggal és sózzuk meg ízlés szerint. Forró sütőben süssük aranybarnára. Hideg vagy meleg mártásokkal fogyaszthatjuk. Nagyszerű rágcsálnivaló.

(Elkészítési idő: kb. 5 perc)
Pita szendvics: Vágjuk le a pita egyik szélét, nyissuk fel majd töltsük meg ízlés szerint szószokkal, salátákkal, sajttal, falafellel, hússal, stb. ...

(Elkészítési idő: kb. 2 perc)