English version

Hozzávalók:

1 1/2 pohár apróra vágott friss petrezselyemlevél
2 evőkanál apróra vágott friss menta
1 közepes hagyma apróra vágva
6 közepes paradicsom felkockázva

1/2 teáskanál fekete bors
1/2 pohár bulgur
6 evőkanál citromlé
6 evőkanál extra szűz olívaolaj
Saláta vagy szőlőlevél a tál díszítéséhez

Áztassuk a bulgurt hideg vízben másfél-két órán át, amíg mepuhul, majd
nyomkodjuk ki belőle a felesleges vizet.

Keverjük össze a hozzávalókat - kivéve a sót, borsot, citromlevet és olívaolajat.

Ízlés szerint adjunk hozzá olívaolajat, citromlevet, sót és borsot.

Azonnal fogyasztható, de néhány órára hűtőbe is tehetjük tálalás előtt.