A házi hummus legfinomabb bolti kihívója

Rengeteg házi hummusrecept verseng a családi tányérokért, de ha már nincs elég idő a csicseriborsókrém otthoni elkészítésére, csak a legfinomabb bolti hummus mentheti meg a napot!

 

A hummus az emberiség egyik legősibb csemegéje. Egyrészt nagyon könnyű elkészíteni házilag is, másrészt, mert egy kis kreativitással szinte végtelen ízváltozatban kikeverhetjük. Harmadrészt (és nem utolsó sorban) nagyon finom és roppant egészséges étel. Ezek a szerethető tulajdonságok alapozzák meg a csicseriborsópaszta évezredes – és várhatóan jövőálló – sikerét.

A házi hummus minősége, bolti csomagolásban

A házi hummus Magyarországon is az egyik leggyakrabban elkészített csináld magad étel, de a szorgos, kézműves ínyencek közül is egyre többen tudják, hogy az otthoni minőség csomagolva is kapható, ha a FANAN Hummus ízeit választják. Ennek miértjét a FANAN történetében találjuk. Családi vállalkozásként kedvenc és jól bevált, szuper krémes csicseriborsókrém-receptünket alakítottuk át úgy, hogy bárki hazavihesse azt a boltok hűtőpolcairól. Magyarul, úgy készítünk a krémből bolti kiszerelést, hogy minden mártogatásban visszaköszönnek a családi ízek és selymesség.

A „Legjobb hummus” kitüntetésért is versenybe szállnánk

Évekkel ezelőtt, amikor a családi receptek alapján elhatároztuk, hogy mely ízekben készítünk hummust. Eldöntöttük azt is, hogy termékeinknek minden falatjukban az otthon ízét kell megidézniük a maximális krémesség és a kompromisszummentes minőség megtartása mellett. Éppen ezért minden falat FANAN Hummus a lehető legselymesebb csicseriborsókrém élményével, az illatos, gondosan válogatott fűszerek ízével és illatával, a házi, home made kencékre jellemző gondossággal kerül a polcokra és így a család asztalára. Minden nap azon dolgozunk, hogy a legfinomabb hummus díja a FANANhoz kerüljön – legalábbis büszkén valljuk, hogyha lenne ilyen verseny Magyarországon, azt mi nyernénk meg. ?

Családi lakomák és baráti grillezések sztárja

Elterjedt tévhit a hummusszal kapcsolatban, hogy azt kizárólag vegák és vegánok ehetik. Pedig a csicseriborsókrém őshazájában, a Közel-Keleten a barbeque party-k nélkülözhetetlen alapfogása és természetesen a húsevő férfiak is előszeretettel mártogatnak belőle, például sültekkel vagy kolbászfalatkákkal. Grillezéshez – és kifejezetten az erősebb ízeket kedvelőknek a FANAN natúr Hummus mellett jó szívvel ajánljuk a FANAN csípős és chilis hummus ízeket, amikkel tovább fokozhatjuk a lakomák izgalmát. Ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, tálalj a húsok mellé wasabis hummust és pezsdítsd fel a bulit a japán torma frissességével! Vidd haza a házi hummust bolti csomagolásban, a vezető szupermarketek hűtőpolcairól!

Grill és barbeque (BBQ) mellé tálalt FANAN Hummus