Házi hummus készítés a TV2 sztárjaival

A saját, féltett családi recept alapján elkészített házi hummus a vacsoraasztal koronaékszere. De vajon mennyire könnyű tökéletesre csiszolni? Kapcsolj február 3-án 10.10-kor a TV2-re és minden kiderül!

 

Néhány nappal ezelőtt a TV2 Életmódi című magazinműsorának háziasszonyainál jártunk, hogy megnézzük, Proksa Szandra és Földi Lin vajon miként szokott házi hummust készíteni.

Ahány ház, annyi házi hummus

Hazánk legnépszerűbb online receptkeresései közt előkelő helyen áll a házi hummus. Tüzetesebben vizsgálva a találatokat, több száz egyedi ízesítésű krém várja, hogy az éhes ínyencek újra és újra elkészítsék. A változatosság nem ismer határokat: a céklás, répás, lecsós és sokfűszeres kencék láttán mintha tényleg minden háztartásnak meglenne a maga tuti receptje a boldog mártogatáshoz. Mégis vannak alapvetések. Bármivel is ízesítsük, a kitűnő minőségű csicseriborsó és a fenséges szezámpaszta a kiváló eredmény alapja!

Az Életmódi háziasszonyainak receptje

Vendégségünk során bekukkantottunk Szandra fűszeres kredencébe. Itt olyan jól ismert fűszereket is találtunk, melyek egyben a hummus leggyakoribb alapanyagai is. Szerencsére az Életmódi műsorvezetői ezalkalommal is számíthattak Eduárdra, Szandra kisfiára, aki főkóstolóként most is kitűnő munkát végzett. A hiteles ízek mellett fontos, hogy az alapanyagokat is megfelelő eszközzel, kellő precizitással dolgozzuk össze. De vajon milyen praktikák mentén készült el a magazin első közös hummusza, illetve mit szólt mind ehhez a szintén nagy ínyenc Somogyi Zoli? Kiderül 2024. február 3-án, 10.10-kor a TV2-n!

Szerencsére a premierig se maradsz kóstolós tartalmak nélkül. Az alábbi videóból megtudhatod, miért hálás dolog télen a hummus fogyasztás!

Házias ízek, szuperselymes falatok a FANAN Hummus válogatásában

Inspirációt keresel vagy egy gyors, mégis kompromisszummentes finomságot a vacsoraasztalra? Bízd ezt a FANAN Hummusra! Csicseriborsókrém 7 ízben ‒ a natúr már 500 grammos családi csomagolásban is! A családtól és a vendégektől pedig zsebeld be az elismerő pillantásokat!