Legjobb mártogatósok, avagy 3 finomság a FANAN-tól

3 mártogatós, amivel nem nyúlhatsz mellé

Mártogatni, kenegetni, kencézgetni mindannyian szeretünk, de hogy mibe tunkolgassuk kedvenc krumpliszirmainkat vagy pirítóskenyerünket, az rendre fejtörést okoz. Ha magunkban csemegézünk, akkor elég csak leemelnünk egyet a csalogató krémek hűtőpolcáról. A helyzet viszont sokkal komplikáltabb, ha vendégeket várunk. Milyen krémekkel tárazz be, ha vendégeket – és mondjuk kifejezetten válogatós vendégeket – vársz az esti lakomára? Listánkon a tápláló hummus, a pezsdítő guacamole és a minden pirítóst megbűvölő eredeti, natúr padlizsánsaláta!

Hummus – az örök kedvenc mártogatós

A friss csicseriborsóból és válogatott fűszerekből kevert hummus a világ kedvenc mártogatósa. Sokan keresik a legjobb hummus receptjét, míg mások a saját titkos receptjükre és saját ízvilágukra voksolnak. Egy biztos, a natúr és további 5 ízben kapható FANAN Hummus az egyik legfinomabb választás, amit a boltból hazavihetsz. Hogyan mártogasd? Tépj fel egy dobozzal kedvenc ízedből, szeletelj hozzá frissen mosott zöldségeket – vagy roppanós virslit és ízletes kolbászcsücsköket – és mártogass kedvedre a krémcsodából!

mártogatós hummus

Guacamole – az esőerdő legjobb mártogatós kincse

A világ top 10 legnépszerűbb mártogatóskrémének listáján trónbitorlónak számít a friss avokádóból készült guacamole. A mexikói erdők kincse friss citrommal és némi fokhagymával megbűvölve egyszerűen egy újabb falatért kiállt. Nincs többé száraz, unalmas kiflicsücsök, ha FANAN Guacamole is van az asztalon! Várd vendégeidet egy-egy dobozkával, tálalj mellé nachost, chipszet vagy pirítóst és máris kezdődhet a csemegézés!

Natúr padlizsánkrém – némi fokhagymával, ahogyan mindenki szereti

A FANAN natúr padlizsánsaláta régóta az egyik legnépszerűbb kence Magyarországon is. A mártogatós a friss, ropogós padlizsán és a pimasz fokhagyma ízszövetségének maximuma. Tápláló, élénk ízt kölcsönöz minden falatnak, amire rákenik vagy belemártják. A FANAN padlizsánsaláták a legnépszerűbb receptek alapján készülnek, így bátran számíthatsz rá épp úgy a mindennapokban, mint a mártogatós estéken.

padlizsánkrémes szendvics

És te, melyik top mártogatós kencével dobod fel az estét? Vidd haza kedvencedet a vezető szupermarketek hűtőpolcairól! FANAN – A finom ízek hagyománya.