Fuss egy kört a Badacsony körül és csemegézz a befutóban FANAN Hummust!

Örömmel tájékoztatjuk kedves ínyenc közönségünket, hogy idén első alkalommal futhatunk együtt a festői szépségű Badacsony körül a Futniszép.hu csapata által szervezett futóversenyen, 2024. június 1-én. A 12 kilométeres versenytáv hivatalos nevén: FANAN Hummus 12K!

A FANAN Hummus lett a badacsonyi futóverseny egyik támogatója

A III. Trigo Badacsony Félmaraton és Maraton évek óta az egyik legszebb futóélményt kínálja a versenyzőknek. A Badacsony településen rajtoló és oda visszatérő hosszabb útvonalak a Badacsony körül, illetve a környező települések kanyargós utcáin viszik körbe a mezőnyt. A 400 méteres baby run, a 3K-s, 7K-s, félmaraton és maraton távok mellett idén is magas számú nevezővel számolnak a 12K versenytávon, melynek hivatalos neve FANAN Hummus 12K lett. Névadóként nemcsupán a verseny színvonalas rendezéséhez járulunk hozzá, de FANAN színekbe csomagoljuk az egyik frissítő pontot is, valamint az alaptáborban, a végső frissítő mellett megkóstolhatod legfinomabb hummus mártogatós krémünket is.

FANAN Hummus 12K – még nevezhetsz a kihívásra!

Még tart a nevezési időszak, így most még akár kedvezményes áron nevezhetsz a FANAN Hummus 12K versenytávra is. A versenynap központja a Badacsony vasútállomás melletti park, itt lesz felállítva a versenyfalu, a rajt és a befutó, és persze itt várunk mindenkit a FANAN Hummus kóstolójával is. A versenyfaluban egésznapos zenés programmal készülnek a szervezők, így aki futás helyett inkább szurkolással töltené az időt, az is jól érzi majd magát a Balaton közelében.

A FANAN Hummus 12K betonúton halad, végig a Badacsony körül, az útba eső települések érintésével (Badacsonytomaj, Badacsonytördemic). Az enyhe, de alattomos emelkedőkkel szabdalt pálya igazi erőpróba, ami a meleg, napos időben kifejezetten tudatos, okos futásra inti a versenyzőket. Ha kimelegednél – ami valószínű-, a frissítőpontoknál tudsz feltöltődni.

Ha a FANAN Hummus 12K túl meredek – vagy éppen rövidke a számodra, további, felkészültségednek megfelelő távok közül válogathatsz.

Csatlakozz a FANAN Hummus 12K mezőnyéhez és fussuk körbe együtt a Badacsonyt 2024. június 1-jén!