A FANAN Hummus válogatott csemegecsapata a családi vacsorák főszereplője!

Létezik egy szuperkrém, ami selymes, harmonikus ízével megkoronázza a mindennapok étkezéseit, jókedvű ízeivel hasznos vitaminokat és tápláló rostokat juttat a szervezetünkbe, és feldobja még a legszárazabb kenyérhéjat és pirítóst is. Ez a FANAN Hummus; a kiváló minőségű csicseriborsóból és válogatott fűszerekből készült kenhető finomság, mely immáron hét ízben kínál finom és laktató megoldást a farkas étvágy csillapítására.

A hummus (szigorúan két m-mel írandó, egy m-mel egy talajtani fogalom) korunk, de tágabb értelemben inkább civilizációnk szuperélelmiszere, és mint ilyenre, nyugodt szívvel gondolhatunk gasztronómiai szuperhősként. Ahogy a köpenyes képregényfigurák, úgy a hummus is drámai helyzeteket számol fel a világban, így például:

  • évezredes rutinnal táplálja a finom és laktató falatokra éhezőket: a hummust ugyanis már az ősi civilizációk is készítettek, és az alaprecept azóta is az emberiség szolgálatában áll;
  • táplálóan oldja meg az ínyencek gondjait: a natúr hummus egy citromos ízjegyekkel kényeztető, selymes, kenhető krém, mely már ebben az egyszerű kiszerelésben is komoly kihívója a margarinnak és más szendvicskencéknek úgy ízben, mint tartalomban: értékes beltartalmát a csicseriborsó és a szezámpaszta adja, ezek pedig magas rost- és vitamintartalmukról ismertek. A FANAN termékeiben pedig a legmagasabb minőségű forrásokból származó alapanyagokat használjuk a krém elkészítéséhez. Ha pedig feldobnád az alapkrémet, kedvenc fűszereiddel és zöldségeiddel mártogatva tovább kísérletezhetsz vele, vagy próbáld ki a további hat FANAN Hummus ízt ízlésed szerint!
  • Krízis az asztalnál és az uzsonnás doboz körül? Nyiss egy doboz hummuskrémet és házasítsd kedvenc finomságaiddal: zöldségekkel, péksüteményekkel, kenyérrel, pitával, pirítóssal és felvágottakkal, csomagold el uzsonnára és felejtsd el az unalmas, „egy ízű” étkezéseket!

Szóval a hummusz egy finom, tápláló, kreatív, kenhető finomság? Igen, és még annál is több! A közel-keleti konyha világnagykövete, a közös mártogatások, sütögetések és falatozások közkedvelt főszereplője!

 

A FANAN Hummus válogatott csapata megérkezett!

A FANAN Hummus hét mediterrán ízváltozata mind-mind a saját, markáns jegyeivel kápráztatja el az éhes ínyenceket. Lássuk, hogy az egyes főhozzávalók milyen fondorlattal, ha úgy tetszik, receptjében rejlő szuperképességekkel indul a kegyeinkért!

A krémesen lágy FANAN natúr Hummus – a csicseriborsó legjavából készült, citromos, enyhe fűszerezettségű, tradicionális receptúra alapján készült alapkrém. Ropogós pitával vagy pirítóssal tálalva, egy marék gránátalmamaggal vagy ropogós zöldségkockákkal elkeverve ízlésed szerint finomhangolhatod.

A tüzes páros, FANAN chilis és csípős Hummus – mint minden akciófilmben, úgy a FANAN hummuskrémek csemege csapatában is vannak keményfiúk, akik megizzasztják az ellenfeleket, esetünkben az éhségünket. Friss chili paprika adja a chilis hummuskrémünk tüzességét, a pikáns koriander és fokhagyma pedig a csípős FANAN hummuskrémben csíp oda az étvágynak. A tüzes páros a csicseriborsókrém közepére adagolt fűszeres ízszigetekben őrzik tüzességüket, így azok is falatozhatnak belőlük, akik a selymes natúr ízt keresik, a bevállalósak pedig kedvükre keverhetik össze a számukra kedves ízerősséget. Egyik sem brutálisan csípős, inkább harmonikus és karakteres, de a scoville-fanatikusok nyugodtan adhatnak még hozzá kedvenc kapszaicin-forrásukból, hogy az élmény igazán durva legyen.

A bolondos, FANAN olívás HummusHogyan lehet egy hummus bolondos? A viccmesélő, finom modorú krém még feltalálásra vár, viszont az olívás FANAN hummus közepén a csábító olívás ízsziget az örökoptimista életkedv, a mediterrán életérzés kapuőre. Frissessége, napfényes üdesége átüti a hétköznapok szürkeségét és éltető jókedvet kínál az éhes ínyenceknek. Ő a csapat laza és bohém tagja, akivel a legszárazabb kenyércsücsök is ropogós finomsággá szelídül.

A bevállalós FANAN currys és wasabis Hummus – Nem kisebb missziót teljesítenek, mint a jól ismert ízhatárok újra gondolása! Az indiai konyha  fűszereivel currys hummusunk szikrázó élénkséget kölcsönöz a falatoknak, míg a wasabis FANAN Hummus bizsergető frissességgel dobja fel a szendvicseket és felvágott-tálakat. Jellegzetes, tormás élmény hiszen egy az egyben kibontakozik benne a távol-keleti csodagyökér pikánssága.

Fenyőmag és za’ atar FANAN Hummus – Ízes, illatos csodafűszerek és roppanós fenyőmag a FANAN natúr Hummus végtelen íztengerén. Elhoztuk neked a Közel-Kelet egyik legkedveltebb ízkombinációját, egy igazi különlegességet, amihez hasonlót a hazai kínálatban biztosan nem találsz!

A válogatott csemegecsapat összeállt, vidd haza őket a legnagyobb szupermarketek hűtőpolcairól! Kattints ide, és tudd meg, hol kaphatók!

FANAN – A finom ízek hagyománya!