Mártogass, kenegess és nyerj a hummus világnapján!

Tudtad, hogy május 13-án ünnepeljük a hummus, azaz a csicseriborsókrém világnapját? Ráadásul a jeles gasztroünnep alkalmából most csurig töltheted a céges hűtőt FANAN Hummus finomságokkal! Cikkünkből megtudhatod, hogyan szokás ünnepelni a népszerű csemegét szerte a világon, és persze azt is, hogyan vendégelheted meg a kollégákat egy kiadós mártogatásra.

Hummus, a mennyei csemege világnapja

Emlékszel még a közösségi média korai napjaira, amikor mindenféle vidám tartalom jött velünk szembe az üzenőfalon? A macskás videók, elnagyolt grafikájú mémek és a fekete keretben talpas betűtípussal szedett életbölcsességek farvizén tört előre a gasztro tartalmak új generációja, melynek emlékeink szerint az első igazán nagy világsztárja az avokádós toast volt. Eközben idehaza egyre többen emlegették és kenegették a sokak számára addig ismeretlen mediterrán csemegét, a hummust – amit mai napig sokan kevernek az egy m-mel írandó termőföld-tápanyaggal. Szóval a hummus, miközben idehaza épp csak sikeresen meghódította a tányérokat, addig a világ túlfelén szuperfinom íze, évezredes hagyományai, értékes beltartalma és testreszabható ízei miatt kiérdemelte a maga nemzetközi világnapját, amit a közösségi kezdeményezést életre hívó szervezők május 13-ra tettek, ami 2024-ben egyébként hétfőre esik.

Hogyan ünnepeld a mennyei csicseri csemegét?

A hummus világnapján bárki résztvevő lehet, aki a nap folyamán csicseriborsókrémet keneget, mártogat. A konyhaművészetben jártas, sok idővel bíró ínyencek maguk is elkészíthetik kedvenc krémjüket, mindenki más a szupermarketek hűtőpolcairól tárazhat be kedvenc ízeiből. Mi passzol a hummus mellé? Frissen mosott, vágott zöldségek, ropogós pékáruk, göngyölödő felvágottak, grill húsok és zöldségek – erről a bőséges listáról választva mindenki megtalálhatja a maga ízlésének megfelelő mártogatósát!

Nyerj csapatodnak egy kiadós lakomát!

A gasztroünnep ízei sokkal finomabbak, ha megosztjuk szeretteinkkel – és természetesen kedves kollégáinkkal! Figyeld a Sláger FM műsorát és nevezd munkahelyi csapatodat a Sláger FM és a FANAN Hummus közös játékára, melynek keretében most egy kiadós FANAN Hummus csicseriborsókrém-válogatást nyerhetsz – amit el is szállítunk hozzátok! Játssz, mártogass és nyerj a hummus világnapja alkalmából és ünnepeljük közös kenegetéssel a világ kedvenc krémcsemegéjét!

Keresd a FANAN csicseriborsókrémet a vezető élelmiszerláncok polcain!