5 dolog, amiért a FANAN hummusz a kedvenced lesz!

Míg sokan egyszerű gasztrohóbortként gondolnak rá, addig mások a reformtáplálkozás nagyköveteként ünneplik a csicseriborsóból és szezámpasztából készült kenhető különlegességet, a hummuszt. A finomság bevethető szendvicskrémként vagy frissen vágott zöldségek mellett mártogatós „szószként” tálalva, de fogyaszthatjuk húsos ételek köreteként is. A FANAN termékcsalád évtizedes hagyományokkal rendelkezik az egészségtudatos élelmiszerek magyarországi piacán. De vajon miért választja egyre több család itthon is a közel-keleti konyhakultúra kedves csemegéjét a mindennapokban?

1. Életerő minden falatban

A hummuszkrém lelke a vitamindús csicseriborsó, amely jelentős fehérje és szénhidrátforrás is egyben. A fiatalok már felfedezték maguknak, de tápanyagai minden korosztálynak fontosak a kiegyensúlyozott étrendhez.

2. A mindenmentes szuperkrém

A FANAN hummuszkrémek nem tartalmaznak laktózt vagy glutént, a benne lévő szénhidrátok glikémiás indexe alacsony, felszívódása pedig lassú, ezért fogyókúrázók étrendjébe is jól beilleszthető.

3. Ízesítsd kedvedre!

Az alap, natúr hummuszkrém kezes konyhai alapanyag, amit mindenki kedvére ízesíthet tovább. Népszerűek a zöldségpürével, például céklával kevert házi változatok, de termékeink között megtalálod a pikáns, csípős, olivás és currys ízeket is.

4. Tálald egészséggel

A FANAN hummusz finom és laktató csemege.  Előételként vagy mártogatós kenceként tálalva kenyér helyett frissen szeletelt zöldségekkel fogyasztva is teljesértékű vacsoraélményt kínál.

5. Vegánok és húsimádók figyelmébe is ajánljuk

Harmonikus ízélmény magas tápanyag tartalommal – a FANAN hummuszkrémek remekül passzolnak a vegán és a húsevő, vegyes étrendekbe is.

Találkozz termékeinkkel a vezető áruházak és szupermarketek hűtőpolcain, kedveskedj családodnak a Közel-Kelet autentikus ízeivel, gazdagítsd a mindennapi menüsort FANAN hummuszkrémekkel!

OSZD MEG EZT A CIKKET ISMERŐSEIDDEL