Fanan falafel

Falafel világnap: ünnepelj friss csicseriborsó-fasírtkákkal!

Nem egészen egy hónappal a májusi hummusz világnap után egy másik, a FANAN ízrajongók számára kedves alkalommal színesíthetjük tovább a nyári étkezéseinket. Mit és hogyan ünneplünk június 12-én?

A falafel világnapja

Minden év június 12-én felvirrad a falafel nemzetközi ünnepe, amit nyugodtan nevezhetünk világnapnak is, hiszen ilyenkor szerte a glóbuszon milliónyi háztartásban, büfében és étteremben szolgálnak fel ínycsiklandó fogásokat csicseriborsóból gyúrt fasírtgolyócskákkal. A falafel ünnepen bárki részt vehet, aki egy jelképes kiállással szeretné szélesebb közösségek felé bemutatni kedvenc csemegéjének erényeit: a ropogós kéreg alatt vitaminok, az egészségtudatos életmódhoz elengedhetetlen tápanyagok kínálják magukat a finoman megfűszerezett csicseriborsó golyócskákban.

Hogyan ünnepeld

A falafel világnapját te is megünnepelheted otthon, a családdal, vagy munkahelyeden a kollégákkal, és természetesen baráti társaságban is. Ebben segít gyorsfagyasztott termékünk, a FANAN Falafel, aminek zacskójában kiváló minőségű alapanyagokból, köztük teljesértékű csicseriborsó-masszából gyúrt fasírtgombócokból készíthetsz egy könnyed lakomát. A FANAN Falafel 450 grammos kiszerelésekben vihető haza a vezető áruházak és szupermarketek hűtőiből.

Így készül a FANAN a falafel napra

A falafel világnap hetében hasonló aktivitással jelentkezünk június 8-tól 17-ig. Keresd tematikus tartalmainkat online a közösségi médiafelületeinken, valamint partnereink weboldalain, sőt, néhány szerencsés nyertesnek házhoz visszük a FANAN finomságokat nyeremény formájában! Részletek a Facebookon!

Dobd fel a hétköznapi lakomákat FANAN csicseriborsókrémmel!

Több mint tíz éve dobtuk piacra FANAN márkájú csicseriborsókrémünket, amely hamar a magyar háztartások kedvenc növényi dresszingje lett. A Közel-Kelet ínycsiklandó hagyományai köszönnek vissza a citrusos jegyekkel kísért lágy fűszerezésből, ezáltal krémtermékünk pompás mozaikként illeszkedik az európai, így a magyar ízvilág sokféle sajátosságához.

Keresd a FANAN Falafelt a vezető élelmiszerláncok polcain!

OSZD MEG EZT A CIKKET ISMERŐSEIDDEL