Fanan currys hummusz

Fanan currys hummusz

Fogj egy ropogós kiflicsücsköt, kenj rá egy kiskanálnyi FANAN currys Hummuszt, és egy harapás alatt Indiában találhatod magad! Fedezd fel az ízében és illatában is egyedi krémkülönlegességünket!

Curryélmény mindenkinek!

Az indiai konyha semmihez sem fogható fűszerkavalkádja a magyaros ízek szerelmeseinek is kedvez, hiszen az egzotikus ízek és illatok talán nem is állnak tőlünk oly messze, és ha már így van, miért is ne születhetne ebből a felismerésből valami izgalmasan finom? Krémünk megalkotása során arra törekedtünk, hogy a FANAN currys Hummuszban szövetségre hívjuk az ősi fűszereket a hummusz kiteljesedésére. Tetten érjük azt, ahogy a régi erősíti az újat, a hagyomány a trendeket: konyhák és kultúrák találkozását egy pazar mártogatós krémben!

Meghódítja érzékeidet

A curry eleve egy keverék, méghozzá a legizgalmasabb fűszerek keveréke, így a FANAN currys Hummuszban olyan hozzávalókat találsz a kiváló minőségű, friss csicseriborsó mellett, mint mustár, az illatos kurkuma és római kömény, a csalogató görögszéna és a tűzről pattant chilipaprika. Ilyen étvágycsalogató fűszerekkel randevúzni bizony nem egyfalatos kaland!

Keresd a FANAN currys Hummuszt a vezető áruházak hűtőpolcain és a nagyobb élelmiszer webshopokban!

Infobox – tudj meg többet a FANAN wasabis Hummuszról!

Tudtad?

  • A FANAN currys Hummusszal közvetlenül megkóstolhatod a távoli konyhák kedvelt ízjegyeit.
  • A csomagolás kinyitása után szippants mélyet a felszálló illatokba!
  • A legtöbb hétköznapi csemegét megbolondítja.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további információk a termék csomagolásán.

FANAN – A finom ízek hagyománya.