Hogyan készíts padlizsános csodát 30 perc alatt?

A csodálatos nyár arra inspirál bennünket is, hogy a lehető legtöbb napsütötte zöldség felhasználásával főzzünk a mindennapokban. Most egy gyorsan elkészíthető padlizsános recept érkezik, amit a korábbi receptjeinkhez hasonlóan szintén tőletek kaptunk. Vágjunk bele!

padlizsános tekercs recept

Napi receptünkben padlizsántekercset készítünk, a lehető legegyszerűbben.

Készítsd elő a tepsit, béleld ki sütőpapírral, majd melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Mosd meg és készítsd elő a kiválasztott padlizsánt: szeleteld fel hosszában vékony lapokra, majd a szeletkék mindkét oldalát kend meg olívaolajjal. Ezután mehet a sütőbe 10 percre, 180 fokon. A padlizsánunk ezzel készen is van. A 10 perc leteltével vedd ki a tepsit, helyezd nagytányérra a szeletkéket, majd ízlés szerint sózd és borsozd azokat. Kend meg vékonyan a felületüket FANAN majonézes padlizsánsalátával, majd óvatosan tekerd fel őket. Paradicsomot, szárzellert, friss szezámmagot és pirított bruscettát vagy bagettet tálalj melléjük. Jó étvágyat kívánunk!

Készítsd el a receptet az alábbi FANAN termékekkel!

OSZD MEG EZT A CIKKET ISMERŐSEIDDEL