Hol kapható FANAN Hummus?

Hol kapható FANAN Hummus és az összes finomságunk? Egyre több üzlet és webáruház tűzi kínálatára a FANAN Hummus termékeit, így hummusz- és avokádókrémünket, padlizsánsalátáinkat és mirelit falafelgolyócskáinkat bármikor hazaviheted a vezető szupermarketek hűtőpolcairól, de akár házhoz is rendelheted online.

FANAN lelőhelyek szerte az országban

Arra törekszünk, hogy finom és egészségtudatos termékeinket a lehető legkönnyebben és legyorsabban hazavihessétek a családi asztalra. Azonban ahány szupermarket, annyi polc és hűtő, és így meglehet, hogy hummuszkrémeinket, padlizsánsalátáinkat és guacamolénkat közvetlenül egymás mellett találod, de a nagyobb bevásárlóközpontokban előfordul, hogy termékeink a fő alapanyagok szerint osztályozva kerülnek ki a polcokra. Fagyasztott falafelgolyócskáinkat pedig mindig a fagyasztott termékek között találod majd. Országszerte találkozhatsz termékeinkkel, kezdve a kisebb ABC-k kínálatától a legnagyobb láncok polcaiig, köztük az Auchan, a SPAR és INTER SPAR, a COOP boltok, a Penny Market és a GRoby kínálatában.

Hummusz és más csemegék rendelése online

Érdemes partnereink webáruházaiban is körülnézni, hiszen hummuszkrémeink mellett salátánkat és falafelünket is házhoz rendelheted online. Az áruházak webshopos linkjeit összegyűjtöttük, az alábbi logók alatt közvetlenül is elérhetitek őket. Előfordulhat az is, hogy csemegéinket bioboltokban, ABC-k és éjjel-nappalik kínálatában is megtalálod, hiszen egyre többen keresitek termékeinket szerte az országban. Ha kedvenc boltodban nem találod termékeinket, jelezd felénk elérhetőségeinken vagy az adott bolt menedzserénél.

FANAN termékek rendelése az Auchan online felületén

Ha szeretnéd üzleted kínálatát FANAN termékekkel gazdagítani, vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal e-mailben vagy telefonon!

FANAN – A finom ízek hagyománya.