PADLIZSÁNKRÉM

A padlizsán, más néven tojásgyümölcs nagy népszerűségnek örvend Európában, a Közel-Keleten, illetve Ázsiában is. Kiváltképp örömmel fogyasztják Erdélyben, Törökországban és a balkáni régióban. Elkészítésének számos módja ismert: grillezhetjük, megtölthetjük fűszeres darált hússal, illetve készíthetünk belőle salátát vagy padlizsánkrémet is.

Cégünk többféle ízletes padlizsánkrémet kínál: szezámmagosat (tahinivel), majonézeset, illetve natúr és pikáns változatot is. A majonézes, erdélyi fajtát a lágyabb ízek kedvelőinek ajánljuk, a natúr változatot pedig azoknak, akik hangsúlyosabban szeretik érezni a padlizsán ízét.

Utóbbit fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják. Megfelelő tárolás esetén a Fanan padlizsánkrémek hetekig megőrzik minőségüket. Kitűnő választás reggelire vagy vacsorára, friss, meleg pirítóssal és zöldségekkel.