Humusz: két m-mel kenhető finomság!

A hummusz a magyar háztartások egyik legkedveltebb csemegéje, még annak ellenére is, hogy sokan humuszként keresnek rá az interneten ‒ ami egyébként a talaj szerves anyagokból álló részének az elnevezése. Nem hagyhatjuk, hogy egy fránya m-betűn múljon, hogy humusz vagy hummusz kerül a vacsoraasztalra, mert minden tekintetben jelentős különbség.

Két írásmód, egy csemege – a legjobb hummusz receptje

A hummusz az egyik legnépszerűbb finomság, amit otthon csak elkészíthetünk, ennek megfelelően pedig sokak keresnek a legjobb humusz receptje után az interneten. Az internet jelen fejlettsége mellett a keresőmotor már tudja, hogy hogy az éhes felhasználó a közel-keleti konyha gyöngyszemét, a friss csicseriborsóból, szezámpasztából, citromlével, fokhagymával és más izgalmas fűszerekkel kevert mártogatósát (vagy naprakészen mondva, dipjét) szeretné elkészíteni. Nem is olyan régen az egy m-mel írásnak még váratlan, de feltétlenül mókás következménye volt, hogy a találati listán csupa kertészeti témájú kép és bejegyzés bukkant fel.

Ugyanis, míg a humusz a talaj szerves anyaga, amitől a növények gyorsan erősre nőnek, addig a hummusz egy mártogatós krémfinomság, így esetünkben a helyes írásmód: hummusz.

FANAN Hummusz a legfinomabb megoldás

Ha a legfinomabb hummusz receptje után kutakodsz, akkor megállóként ‒ elérendő célként akár ‒mindenképp kóstold meg a FANAN Hummuszkrémeket, amiket a natúr, tradicionális ízváltozat mellett öt további különleges ízben készítettünk el. Nem titkoltan arra törekszünk, hogy mi gyártsuk a legfinomabb, legselymesebb közel-keleti krémcsodát, azt az ínycsiklandó és tápláló mártogatóst, ami kortól és ízléstől függetlenül a legtöbb éhes ínyenc arcára elégedett mosolyt csal. A FANAN Hummusz receptjét generációk konyhatitkaiból állítottuk össze, krémességét pedig a különös gondossággal válogatott alapanyagok, a speciális gondoskodás és a legféltettebb hozzávaló, a hummusz iránti elkötelezett szeretetünk szavatolja. Nyiss egy dobozzal és fedezd fel válogatott csemegecsapatunk ízeit!

FANAN – A finom ízek hagyománya.

Vidd haza a FANAN hummuszkrémeket a vezető élelmiszerláncok polcairól!

OSZD MEG EZT A CIKKET ISMERŐSEIDDEL