Nyitott pozíciók a FANAN tököli üzemében

Állás Tököl és környékén – Ezen az oldalon találod azokat a nyitott pozíciókat, amiket megpályázhatsz nálunk. A munkavégzés helye a FANAN Hummus Tököl – Ipari parkban található gyárában esedékes. Pályázz és csatlakozz csapatunkhoz!

műszakvezető állás

Műszakvezető állás a FANAN üzemében (Tököl)

Csatlakozz műszakvezetőként a magyar háztartások kedvenc falafel, hummusz- és növényi krémgyártójának tököli csapatához!

A FANAN termékcsalád gyártója, a Bezula Kft. MŰSZAKVEZETŐ kollégát keres 3 műszakos munkarendben, heti 5 nap munkavégzéssel. A pozíció betöltése során a FANAN termékek gyártási folyamatait felügyeled majd, ehhez irodai és fizikai feladatokat is el kell látnod. Ezen felül vezetői teendőid is lesznek, hiszen a műszakban dolgozók hozzád fordulnak majd eligazításért. Az angol nyelvtudás előnyt jelent, de nem feltétel.

Műszakvezetőként hosszútávon számítunk majd rád családias hangulatú gyárüzemünkben, mi pedig támogatunk téged fejlődésszemléletű karriercéljaid megvalósításában. Munkádat színvonalas bérezéssel és juttatásokkal honoráljuk. Gyárunk Tökölön, az Airport Ipari Parkban található, ami gépkocsival vagy a 690-es busszal is könnyen megközelíthető.

Jelentkezz! Juttasd el hozzánk fényképes, részletes önéletrajzodat az info@fanan.hu e-mail címre vagy érdeklődj telefonon a +36 20 222-7701 -es telefonszámon.

Karbantartó állás

Karbantartó a FANAN üzemében (Tököl)

Csatlakozz KARBANTARTÓként, akár azonnali kezdéssel Magyarország egyik kedvenc hummuszkrémgyártójának tököli üzemegységéhez!

Karbantartóként az üzemünk területén előforduló, a gyártási térben, az irodaegységekben és a gyár udvari környezetében jelentkező mindennapos javítási feladatok gyors és alapos megoldása lesz a feladatod.

Megbízható munkádért cserébe fix, bejelentett munkakörülményekkel várunk, a feladatok összetettségével arányos bérezés mellett.

Jelentkezni lehet fényképes önéletrajzzal az info@fanan.hu e-mail címen, valamint telefonon a +36 20 222-7701 -es telefonszámon.

gyári munkás állás

Gyári munkás – állás a FANAN Hummus gyárüzemében (Tököl)

Csatlakozz GYÁRI MUNKÁSKÉNT, akár azonnali kezdéssel Magyarország egyik kedvenc hummuszkrémgyártójának tököli üzemegységéhez!

Csapatunk új tagjaként a gyártási folyamatokban veszel majd részt. A munkavégzés három műszakban történik.

Megbízható munkádért cserébe fix, bejelentett munkakörülményekkel várunk, a feladatok összetettségével arányos bérezés mellett.

Jelentkezni lehet fényképes önéletrajzzal az info@fanan.hu e-mail címen, valamint telefonon a +36 20 222-7701 -es telefonszámon.