Médiamegjelenések

Küldetésünk, hogy finom és egészségtudatos ételekkel színesítsük a családok mindennapjait. Ezért a friss krémek, saláták és falafelgolyócskák gyártásán túl egy átfogó, mégis könnyed hangvételű tájékoztató kampányt is elindítottunk, hogy kedves vásárlóink mellett mindenkit megszólíthassunk, aki a finom ízek hagyománya iránt érdeklődik.

A FANAN termékcsalád termékei mostantól nemcsak a konyhaasztalon, de legolvasottabb magazinok és tévécsatornák felületein is veled vannak. Ezeket a „rólunk írták” megjelenéseket időről időre összeválogatjuk, így a FANAN blog, Facebook és Instagram felületeken közzétett tartalmakon felül további érdekességekkel és információkkal gazdagodhatsz böngészéskor az alábbi linkgyűjtemény segítségével. Mártogass, informálódj és szórakozz kedvedre!

húsvéti sonka tálalás

Tálald a friss húsvéti sonkát pikáns FANAN ízekkel!

A favorit majonézes torma és dijoni mustár mellé a legkülönbözőbb fűszerezésű FANAN hummuszkrémek csatlakoznak az ünnepi vacsora ízvendégeként. Hogyan tálald? Megmutatjuk a Femina.hu cikkében!

Kóstold meg!

A FANAN Hummus-szal elkészített tavaszváró hummusztekercsünk receptje meghódította a Mindmegette.hu olvasóit!

Hummusszal rekordlájk lehet minden vacsora

Olvasd el írásunkat a Nők Lapja Café (NLC) oldalán, amiből megtudhatod, hogyan varázsolhatsz családkedvenc finomságokat FANAN Hummuszal. A cikk elolvasásához kattints ide: Hummusszal rekordlájk lehet minden vacsora

Hogyan főzzünk hummusszal?

A hummusz nem csak krémként és mártogatósként, de komplexebb finomságok alapanyagaként is megállja a helyét. Ismerj meg új receptötleteket a NoSalty gasztromagazinon olvasható írásunkból: Hogyan főzzünk hummusszal?

Életerő az egész családnak

Tudtad, hogy a hummuszt bizonyos országokban már egészen kicsi gyerekeknek is ajánlják? Vagy azt, hogy nem csak testépítők, de a kevésbé aktív idős korosztály is megtalálhatja benne a számításait? Tudj meg többet a Nők Lapja online felületén publikált cikkünkből: Életerő az egész családnak