HUMMUS - Csicseriborsókrémeink

Mi a hummus?

A hummus (elterjedt írásmódja még Magyarországon: hummusz) egy krémállagú közel-keleti étel, amely az európai reformkonyha, az egészségtudatos táplálkozás egyik legfontosabb terméke és szimbóluma. A finomság fő alapanyaga a csicseriborsó, amihez szezámkrémet (ismertebb nevén tahinit), olívaolajat, citromlevet és fokhagymát keverünk. Az így kapott natúr mártogatós krémet a legnépszerűbb ízváltozatokban is elkészítjük. Krémünk az egyik leghálásabb konyhai alapanyag, mely nem csak mártogatósként vagy szendvicsalapként, de kedvenc húsos (például tavaszköszöntő tekercsfalatkák vagy húsvét sonkás, vendégváró tálak) és vegán és vegetáriánus fogásaink köretelemeként is bevethető. És azt tudtad, hogy a hummusznak hivatalos világnapja is van? A Hummus World Day-t május 13-án ünneplünk egy kiadós mártogatással!

Tudj meg többet az egyes FANAN ízek titkairól a dobozkákra kattintva!

FANAN - HUMMUS

Natúr ízű hummus krém

FANAN - HUMMUS

Csípős ízű hummus krém

FANAN - HUMMUS

Wasabis ízű hummus krém

FANAN - HUMMUS

Chilis ízű hummus krém

FANAN - HUMMUS

Currys ízű hummus krém

FANAN - HUMMUS

Olivás ízű hummus krém

FANAN - HUMMUS

Natúr ízű hummus krém 500g

FANAN - HUMMUS

Fenyőmag és za’atar ízű hummus krém