FANAN csípős Hummus

FANAN csípős Hummus

A pikáns ízek rajongója vagy? Netán még kerülöd a legvadabb ízeket, de szívesen kísérleteznél? A FANAN csípős hummuszkrém mindkét tábor tagjainak kedvez. Fedezd fel a selymes csicseriborsókrém-tenger közepén zöldellő paprikás-korianderes ízoázist, ahonnan ízlésed szerint adagolhatod a frissítő ízeket falatozáskor! Nem brutálisan erős, épp csak fűszeres és pikáns.

Egy izgalmas csemege, ami beavat a keleti fűszerezés íztitkaiba

Selymes hummuszkrémünk közepén egy fűszerszigetben foglaltuk össze a keleti konyha alapjait, ami egy gyors bepillantást ad a távoli tájak íztitkaiba. A hívogató, smaragdzöld fűszerpöttyben a paprika, a kardamom és a koriander fúziójába kóstolhatsz bele, amit direkt nem kevertünk össze alapból, így minden kóstolónk a maga szájíze szerint fedezheti fel ezt a különleges íz- és illatélményt, illetve a lágyabb ízek kedvelőivel is lehet egy tálból csemegézni.

Ízek harmóniája

A tetszőleges merészséggel kóstolható FANAN csípős Hummuszt jó szível ajánljuk a fűszerezésre jól reagáló vegán és vegetáriánus fogások mellé, de kipróbáltuk frissen sült grillételek, például szaftos, csípős kolbász mellé is mártogatósként, és mondhatjuk, osztatlan sikert arattunk!

Ha emelnéd a tétet, és megkóstolnád legtüzesebb hummuszkrémünket, akkor kattints ide és tudj meg többet a FANAN chilis Hummuszról!

Keresd a FANAN csípős Hummuszt a vezető áruházak hűtőpolcain és a nagyobb élelmiszer webshopokban!

Infobox – tudj meg többet a FANAN csípős Hummus titkairól!

Tudtad?

  • A FANAN csípős Hummust natúr csicseriborsókrém-ágyon kínáljuk, így erősségéről ízlésed szerint Te gondoskodhatsz.
  • Szegfűszeg, kardamom, koriander és paprika – néhány főszereplő, akiknek a frissítő csípősséget köszönhetjük.
  • Ajánljuk friss grillételek és a keleti konyhafilozófia szellemében készített ételek mellé mártogatósként.
  • 100 g termék 246 kcal. Tartalmaz még egyebek mellett 5.6 g rostot és 7 g fehérjét, így edzés után csemegeként is számíthatsz rá.
  • Egy tavaszi grillezés alkalmával a TV2 műsorvezetőinek asztalára egyebek mellett FANAN csípős Hummus került a grillezett finomságok mellé.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további információk a termék csomagolásán.

FANAN – A finom ízek hagyománya.