Fanan currys hummusz

FANAN curry Hummus

Fogj egy ropogós kiflicsücsköt, kenj rá egy kiskanálnyit a FANAN curry Hummus krémtengeréből, és egy harapás alatt Indiában találhatod magad! Fedezd fel az ízében és illatában is egyedi krémkülönlegességünket!

Curryélmény mindenkinek!

Az indiai konyha semmihez sem fogható fűszerkavalkádja a magyaros ízek szerelmeseinek is kedvez, hiszen az egzotikus ízek és illatok talán nem is állnak tőlünk oly messze, és ha már így van, miért is ne születhetne ebből a felismerésből valami izgalmasan finom? Krémünk megalkotása során arra törekedtünk, hogy a FANAN curry Hummuszban szövetségre hívjuk az ősi fűszereket a hummusz kiteljesedésére. Tetten érjük azt, ahogy a régi erősíti az újat, a hagyomány a trendeket: konyhák és kultúrák találkozását egy pazar mártogatós krémben!

Meghódítja érzékeidet

A curry eleve egy keverék, méghozzá a legizgalmasabb fűszerek keveréke, így a FANAN currys Hummuszban olyan hozzávalókat találsz a kiváló minőségű, friss csicseriborsó mellett, mint mustár, az illatos kurkuma és római kömény, a csalogató görögszéna és a tűzről pattant chilipaprika. Ilyen étvágycsalogató fűszerekkel randevúzni bizony nem egyfalatos kaland!

Keresd a FANAN curry Hummuszt a vezető áruházak hűtőpolcain és a nagyobb élelmiszer webshopokban!

Infobox – tudj meg többet a FANAN curry Hummuszról!

Tudtad?

  • A FANAN currys Hummusszal közvetlenül megkóstolhatod a távoli konyhák kedvelt ízjegyeit.
  • A csomagolás felnyitása után szippants mélyet a felszálló illatokból!
  • A legtöbb hétköznapi csemegét megbolondítja.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további információk a termék csomagolásán.

FANAN – A finom ízek hagyománya.