Tévés nyereményjátékon játszott, egy hűtőnyi FANAN Hummust nyert a tavasz nagy győztese

tévés játék

A szerencsés és szorgalmas játékos egymás után háromszor vitte haza termékfelajánlásunkat, és tette FANAN „márkanagykövetté” a családi hűtőt. De vajon hogyan csinálta, és mihez kezdett a sok-sok doboznyi finomsággal?

Egyre több izgalmas médiafelületen találkozhattok termékeinkkel, köztük online újságok és nyomtatott magazinok hasábjain, hogy kedvenc tartalmaitok lapozgatása közben is együtt ünnepeljük a finom ízek hagyományát, az egészségtudatos életmód válogatott finomságait. Februárban új fejezet kezdődött az életünkben, ugyanis a FANAN márka először jelent meg Magyarország legnézettebb kereskedelmi tévécsatornáin, ráadásul rögtön egy nyereményjáték felajánlójaként.

A nagy tévécsatornák rendszeresen szerveznek sms-ben szavazós nyereményjátékokat, hogy a tisztelt nézők figyelmét színvonalas nyeremények kisorsolásával hálálják meg. Februárban mi is csatlakoztunk, egy FANAN termékekből álló ízválogatást, benne natúr és pikáns fűszeres hummuszkrémet, guacamolét, ropogós falafelt és ínycsiklandó padlizsánsalátát lehetett nyerni egy helyes válaszért cserében.

Vucseta István egyike volt a hónap FANAN-nyerteseinek, aki kitartásának és szerencséjének köszönhetően háromszor is hazavitte termékválogatásunkat. A játékos nem először nyer tévés játékon, de még őt is meglepte, hogy néhány nap leforgása alatt a közel-keleti konyha és az európai reformtáplálkozás kedvenc ízei vették át az uralmat a családi hűtőpolcok felett. Kérdésünkre felfedte győztes taktikáját, és azt is, hogy mihez kezd a nagy adag mártogatós nyereménnyel.

„A párommal és a lányommal szoktunk családilag együtt játszani a tévés nyereményjátékokon. Ilyenkor elküldünk jónéhány sms-t a helyes válasszal, hogy növeljük az esélyeinket, de rengetegen játszanak, például baráti körben is sokan pályáznak a nyereményekre, így a többi már szerencse kérdése. Meglepett, hogy háromszor is én nyertem a FANAN játékon, sem én, sem a családom nem hitte volna, hogy ilyen kiadós lakoma lesz a jutalmunk.” – foglalta össze István. De vajon mihez kezd a győztes ezzel a sok finomsággal?

„A kedvenc ízeinket megtartjuk reggelire, vacsorára, a falafelből pedig ebédre is tudunk csomagolni. Amit nem tudunk elfogyasztani, azt megosztjuk a családdal, barátokkal, kollégákkal, így a szerencsénk végül őket is megjutalmazza néhány finom falattal. Jó érzés nyerni, de az örömünk megosztása talán még ennél is jobb.” István tehát egy kiadós FANAN piknikre invitálta meg családját és ismerőseit, mi pedig boldogan nyugtázzuk, hogy kenhető finomságaink egy valódi ínyenc közösség asztalaira került.

Végezetül István egy szuper életmód tippet is megosztott közönségünkkel: „Szeretem a FANAN hummusztermékeket, mert a diétás és fehérjedús étrendbe is beilleszthetők. Könnyebben megemészti a szervezet a növényi fehérjét. Edzés előtt egy órával, néhány szem teljes kiőrlésű keksszel kellő tápanyagot ad, hogy végig bírjam a fizikai terhelést!”

Játsszunk együtt legközelebb is!

Keresd a FANAN termékeket a vezető élelmiszerláncok polcain!

OSZD MEG EZT A CIKKET ISMERŐSEIDDEL