FANAN natúr Hummus

Egészségtudatos hozzávaló, a családi étrend értékes kincse, a frissen készült szendvicsek koronaékszere – becézzük bárhogy is, a FANAN Natúr Hummmus a legjobb konyhai szövetségesed lesz, ez egész biztos!

Mitől különleges? A FANAN Natúr Hummus megannyi apró meglepetést tartogat az éhes ínyenceknek:

Nagyon finom – A FANAN Hummus titkát már sokan megpróbálták megfejteni, pedig nem árulunk zsákbamacskát. Kiváló alapanyagok, selymes, kenhető krémállag, illatos, de korántsem tolakodó fűszerezés, értékes beltartalom, családi tradíciók, odafigyelés… és a titkos hozzávaló: a hummusz iránti szeretetteljes szenvedély. Ilyen hozzávalókból csakis nagyon finom dolgok születhetnek.

Mártogass kedvedre – Megéheztél, de nem csinálnál nagy ügyet belőle? Törd le azt a kiflicsücsköt vagy vágj fel néhány csík friss paprikát vagy sárgarépát, és mártogass jóízűen – a Hummus világnapján is!

Társ a konyhában – Előnyös terméktulajdonságai miatt a FANAN Hummus kiváló alapanyag is, keleti és közel-keleti ételekhez is felhasználható. Legyen szó sütésről, főzésről, salátakészítésről vagy akár hummuszos édességek elkészítéséről, selymes krémcsodánkra bármikor számíthatsz. Fedezd fel közösségi szakácskönyvünket online, ahol finom és izgalmas receptekkel várunk.

Egészségtudatos tradíciók – A FANAN Hummus több mint 15 éve képviseli a legfinomabb közel-keleti konyhai hagyományokat Magyarországon és a régióban. Filozófiánk, hogy ami finom, az lehet egészséges is, és hogy nagyüzemben is lehet kézműves hangulatú, minőségi krémet készíteni.

Élmények a tálka körül – Nem véletlen, hogy hummuszkrémeinket kerek, áttetsző tálkába porciózzuk. A hummusz évezredeken keresztül őseink meghatározó tápláléka volt, és napjainkban is az egyik legértékesebb finomság, amit a boltból hazavihetsz. Szeretnénk erről már a hűtőpolcoknál meggyőzni, tőlünk pontosan azt és annyit kapsz, amit látsz. Egy friss, tápláló és életigenlő csemegét, amit szívesen megosztasz majd másokkal is ‒ ha marad.

Keresd a FANAN Natúr Hummuszt a vezető áruházak hűtőpolcain és a nagyobb online élelmiszerboltokban!

Infobox – tudj meg többet a FANAN Natúr Hummuszról!

Tudtad-e?

  • Termékünk több mint 50%-ban friss csicseriborsóból készül.
  • A teljes ízélményért a hummuszra pergetett illatos piros paprika és a citrom felel.
  • Natúr hummuszkrémünk az olívás, csípős és chilis termékeink alapja is, de házilag is, szinte bármivel ízesíthető
  • 100 g termék mindössze 246 kcal. Tartalmaz még egyebek mellett 5.6 g rostot és 7 g fehérjét, így edzés után csemegeként is biztos választás.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további információk a termék csomagolásán.

FANAN – A finom ízek hagyománya.