BEZULA Kft.

H-2316 Tököl, Airport Ipari Park
Telefon: +36 20 222 7701
E-mail: info@bezula.hu

Kedves Vásárló!

Szeretettel köszönti Önt a közkedvelt FANAN saláták és zöldségkrémek gyártója, a Bezula Kft.!

Engedje meg, hogy az alábbi rövid áttekintéssel bemutassuk Önnek cégünk életének legfontosabb mérföldköveit.

Több mint 10 évvel ezelőtt azért indítottuk el a Fanan márkanevet, és hoztuk létre Budapesten családi vállalkozásunkat, hogy a Közel-Kelet kedvenc ízeit és az egészséges táplálkozással kapcsolatos hagyományait Magyarországon és a régió országaiban tovább népszerűsítsük. A FANAN termékcsalád mostanra garanciát is jelent: kizárólag prémium minőségű alapanyagokból, generációkon áthagyományozott családi receptek alapján készítjük krémeinket, falafelünket és salátáinkat, hogy az ízletes és egészséges falatok a hét minden napján velünk lehessenek.

Első termékünk a fagyasztott falafelgolyó volt, ami azóta is köretkínálatunk biztos eleme. A FANAN falafel legfontosabb alapanyaga a kiváló minőségű csicseriborsó, amit teljes értékében használunk fel a termék alapanyagaként.

Időben reagálva az európai reformkonyha előretörésére, megalkottunk saját krém és saláta kínálatunkat is. Natúr hummuszkrémünk azóta is a háztartások kedvenc mártogatósa az eladások alapján!

Vállalkozásunk fejlődése lehetővé tette, hogy új ízekkel és receptekkel bővítsük termékpalettánkat. Megalkottuk a FANAN padlizsánkrémet és salátavariációkat, piacra bocsájtottuk ízesített hummuszkrémeinket, majd később bevezettük a szezámkrémből készült tahinit.

2017-ben teljes üzemünkkel átköltöztünk Tökölre. Itt gyártjuk jelenleg a FANAN termékcsalád teljes kínálatát. A színfalak mögött azon dolgozunk, hogy még több minőségi, ínycsiklandó és egészséges finomságokkal kedveskedjünk Tisztelt Vásárlóinknak.