Rólunk

Bezula Kft., a FANAN Hummus gyártója

Szeretettel köszöntünk a FANAN hummuszkrémek, saláták és falafel gyártójának weboldalán, a www.fanan.hu-n!

A következő összefoglalóban bemutatjuk cégünk, a Bezula Kft. legfontosabb mérföldköveit.

Bezula Kft., a FANAN termékek gyártója

Több mint 10 évvel ezelőtt azért indítottuk el a FANAN márkanevet, és hoztuk létre Budapesten családi vállalkozásunkat, hogy a Közel-Kelet kedvenc ízeit és az egészséges táplálkozással kapcsolatos hagyományait Magyarországon és a régió országaiban tovább népszerűsítsük. A FANAN termékcsalád mostanra garanciát is jelent: kizárólag prémium minőségű alapanyagokból, generációkon áthagyományozott családi receptek alapján készítjük krémeinket, falafelünket és salátáinkat, hogy az ízletes és egészséges falatok a hét minden napján velünk lehessenek.

Első termékünk a fagyasztott falafelgolyó volt, ami azóta is kínálatunk biztos eleme. A FANAN falafel legfontosabb alapanyaga a kiváló minőségű csicseriborsó, amit teljes értékében használunk fel a termék alapanyagaként. Falafelünket még maga Kovács Lázár séf is kipróbálta YouTube-műsorában!

Időben reagálva az európai reformkonyha előretörésére, megalkottunk saját krém és saláta kínálatunkat is. Natúr hummuszkrémünk azóta is a háztartások kedvenc mártogatósa az eladások alapján!

Vállalkozásunk fejlődése lehetővé tette, hogy új ízekkel és receptekkel bővítsük termékpalettánkat. Megalkottuk a FANAN padlizsánkrémet és salátavariációkat, piacra bocsájtottuk ízesített hummuszkrémeinket, majd később bevezettük a szezámkrémből készült tahinát.

2017-ben teljes üzemünkkel átköltöztünk Tökölre. Itt gyártjuk jelenleg a FANAN termékcsalád teljes kínálatát. A színfalak mögött azon dolgozunk, hogy még több minőségi, ínycsiklandó és egészséges finomsággal kedveskedjünk Tisztelt Vásárlóinknak.

A FANAN Hummus és a Bezula Kft. PR- és marketing ügynöksége a Gold Communications Kft.