Guacamole

Dobd fel a pirítósodat friss és finom guacamoléval
Guacamole, az esőerdő kincse, a legfinomabb fondorlat, ami a friss avokádóval és így a reggelire szelt pirítóssal vagy a közös szurkoláshoz tálalt nachosszal történhet. Hatványozottan igaz ez krémkülönlegességünkre, a 95% avokádóból készült FANAN Guacamoléra, mely páratlan ízét a kiváló minőségű gyümölcsalap mellett a krémet gyarapító fokhagymának és a válogatott társfűszerek harmonikus fúziójának köszönheti.
 
Krémünket néhány csepp lime vagy citrom levével hangolhatod szuperfinomra, de arra is alkalmas, hogy teljesértékű konyhai alapanyagként további mesterfogások hozzávalójaként segítsen a főzésben. Erről blogcikkünkben olvashatsz többet, amiben három népszerű fogásról írunk, amint a guacamole koronáz meg.
Vidd haza a vezető szupermarketekből

Hol kapható kedvenc avokádókrémed? Lelőhelyekből nincs hiány! Szuperkrémünket hazaviheted a vezető áruházak hűtőpolcairól! Figyeld a FANAN Hummus kommunikációját online és offline, mert termékeinkkel időszakosan a hűtőpultokon kívül is összefuthatsz. Találkozhattál vele a metrón utazva, sőt, a Street Kitchen csapatának receptes videójában! A guacamole méltán a világ egyik legnépszerűbb mártogatós kencéje. Kóstold meg és alkoss belőle finomságokat!

Tudtad-e?
  • a 95% avokádó tartalmú FANAN Guacamole az egyik leggyümölcsösebb változat, amit a magyar boltokból haza vihetsz?
  • krémes állaga és nagyszerű íze mellett gazdag beltartalma miatt a világ egyik legnépszerűbb eledele
  • a legszárazabb kiflicsücsökből is finom falatot varázsol

 

A tájékoztatás nem teljeskörű, további információk a termék csomagolásán.

Keresd a FANAN Natúr Hummuszt a vezető áruházak hűtőpolcain és a nagyobb online élelmiszerboltokban!