FANAN wasabis Hummus

A wasabi nem túl régen jelent meg a magyar mindennapokban. Emlékezhetünk a híres film plakátjára is, amit kényszeresen megpróbáltunk félremagyarázni: mar, mint a mustár? Napjainkban szerencsére már kellő tapasztalatunk van ezzel a kedves csemegével, így a japán vizitormával fűszerezett fogások különös megbecsülésnek örvendenek. Hummuszkrémbe keverve pedig maga a főnyeremény, a közel- és távol-kelet találkozása igazi fúziós élményt ad.

Merülj el a frissítő, zöld krémtengerben!

Könnyed barangolás a Távol-Keleten a FANAN Hummusszal, avagy így hódít wasabis krémkülönlegességünk. Ízoázisok helyett ezúttal egy pezsgően pikáns, frissítő krémtengerrel kedveskedünk ínyenceinknek, akik bátran mártogathatnak a mentazöld hummusz hullámokba, mert minden falatkában megélhetik a mustáros-wasabis fondorlatunk frissítő élményét.

Felvágottak is sokkal finomabbak vele

Ezt a krémet is tetszőlegesen alkalmazhatod a konyhában, de ha egy igazán különleges felhasználási javaslattal élhetünk, akkor az ez lenne: keverd el a tégelyben, kend fel szendvicsekre, felvágottak alá, hogy a wasabi bizsergetően izgalmas életereje előcsalogathassa a sonkák és szalámik rejtett titkait!

Keresd a FANAN wasabis Hummuszt a vezető áruházak hűtőpolcain és a nagyobb élelmiszer webshopokban!

Infobox – tudj meg többet a FANAN wasabis Hummuszról!

Tudtad?

  • A FANAN wasabis Hummus összetevői között megtalálod a reszelt tormaport, a friss mustárt és a virgonc wasabit.
  • Feldobhatod vele az uzsonnára csomagolt szendvicseket, többlet frissességgel támogathatod a salátákat.
  • Krémesen lágy, szuperül kenhető ízkülönlegesség.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további információk a termék csomagolásán.

FANAN – A finom ízek hagyománya.