A FANAN hummusz termékcsalád ízei

Hat különböző fűszerezésben kóstolhatod meg kedvenc mártogatós krémedet, a FANAN hummuszt. Fitt és egészséges hummuszkrém-palettánkon a visszafogott, natúr ízek éppúgy megtalálhatók, mint a fűszeres, paprikás vagy éppen a wasabis változatokat.

Hagyomány és egészség minden falatban

Minden doboz FANAN hummusszal megidézheted a közel-keleti lakomák évezredes hagyományait, és tápláló, egészséges falatokkal jutalmazhatod meg magad a hétköznapokban. Címkénk mögött megtalálod évtizednyi működésünk gondoskodó tapasztalatát, mely garanciával szolgál termékeink minőségére is: kizárólag a legjobb alapanyagokból készítjük el neked kedvenc mártogatós krémeidet az egészséges életmód szellemében. Mindet próbáltad?

Natúr és olívás hummusz

Frissítő citrusosság és az olívabogyó könnyedsége teszik különlegessé a FANAN natúr és olívás hummuszt. A csicseriborsó izgalmas alaptulajdonsága, hogy ízlésünk szerint kombinálhatjuk a számunkra kedves fűszerekkel, sokoldalúságát pedig mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy remekül kiemeli a húsok és zöldségek karakterét. Hummuszkrémeinket fogyaszthatják vega és vegán étrendűek, de köretként vagy menüelemként a húsevők számára is újat mutat.

Csípős hármas

Chili, wasabi és koriander – három nem hétköznapi hozzávaló, amely most új oldaláról mutatja meg magát a FANAN hummuszban. Odaadó receptúránkkal a karakteres hozzávalók legjobb oldalát domborítjuk ki, ezáltal a vadabb ízekkel bizalmatlanok is kellemes meglepetésben részesülhetnek. Keresd a csípős, chilis és wasabis hummuszkrémeinket a hűtőpultokban!

Curry-t kevertünk a FANAN hummuszba

A curry az egyik legnépszerűbb fűszerkeverék a világon, az egzotikus indiai konyhavilág alapköve. A zamatos egyveleg különleges ízt és megjelenést kölcsönöz hummuszkrémünknek, ami jó eséllyel pályázik a család kedvenc mártogatósa címre. Alapanyagként abban segít téged, hogy fix elemként támaszkodva rá bátrabban kísérletezz az összetett ízvilágú fogások elkészítésével.

Keresd a FANAN hummuszkrémeket a vezető élelmiszerláncok polcain!

Ossza meg ezt a bejegyzést ismerőseivel