Fanan olívás hummuszkrém

FANAN olívás Hummus

A mediterrán lejtőkön érlelt, friss olívára gondolva lelki szemeink előtt felsejlik a párás, délibábos tenger, ahogyan a cirógató nyári napfényben mindenféle mámorító illatot suttog felénk a szellő. A FANAN olívás Hummus a legkomorabb télben is nyarat varázsol a tányérodra!

A zöld olíva csábítása

Az olívaolaj már sikeresen megvetette lábát a magyar háztartásokban, de az olívabogyó önmagában is egyre népszerűbb, nem véletlenül: az olíva fogyasztása roppant egészséges, különösen a vitaminhiányos időszakokban. Az ízoázis a tégely közepén ezúttal világos zöld, de nem erős, egészen bátran belekeverhető.

Csak könnyedén

Tőlünk keletebbre a hummuszt sok helyen fogyasztják frissen szedett olívával vagy dúsítják tovább olívaolajos fűszerkeverékekkel. Ezt a kedves és ízletes tálalást kínáljuk a selymes, citromos ízjegyekkel büszkélkedő natúr krémünk olívával dúsított verziójában. A FANAN olívás Hummusz közepén a friss olívából készült, enyhén fűszerezett szigetről mártogathatsz, vagy elkeverve azt, készíthetsz mediterrán csemegét a családnak. Csak lágyan, könnyedén!

Keresd a FANAN olívás Hummuszt a vezető áruházak hűtőpolcain és a nagyobb élelmiszer-webshopokban!

Infobox – tudj meg többet a FANAN olívás Hummuszról!

Tudtad?

  • A FANAN olívás Hummust natúr csicseriborsókrém alapon kínáljuk, így kiváló lehetőséget biztosítunk azoknak, akik nem mondanának le a frissítő hummuszélményről, miközben ízlés szerint felfedezhetik az olíva ajándékait.
  • Felvágottak, zöldséges szendvicsek finom kísérője, hogy minden falat egészségtudatos legyen!
  • Fogyaszd edzés után, ha egy könnyed, frissítő falatra vágysz!

A tájékoztatás nem teljeskörű, további információk a termék csomagolásán.

FANAN – A finom ízek hagyománya.