Sok-sok FANAN Hummus finomságot nyerhetsz szeptemberben

Izgalmas promóciót szerveztünk idei, Back2School kampányunk alkalmával: egy jó válasszal kiadós FANAN Hummus lakomát nyerhetsz, vagy indulj „biztos befutóként” a garantált hummus kóstolóért!

FANAN Hummus Back2School kampány a Sláger FM-mel

Miért is ne kezdődhetne az új tanév egy kiadós mártogatással? A FANAN Hummus szeptemberben a 95.8 Sláger FM hullámhosszán és applikációján vendégeskedik, amelynek legnagyobb nyertesei az éhes és ínyenc tanulók / játékosok lesznek. Szeptember 11-től egy héten át minden nap egy-egy FANAN Hummus-kvízkérdés jelenik meg a rádió telefonos applikációjában, amire ha jól válaszolsz, úgy esélyed nyílik a napi egy FANAN termékcsomag megnyerésére. Hogy minél könnyebb legyen a napi feladványok megválaszolása, a Sláger FM műsorvezetői naponta megkóstolnak egy-egy tál finom FANAN Hummus-t, illetve a kvíz mellé készült ízkártyákon minden segítséget megkaphatsz. Ne késlekedj, irány a Sláger FM app, valamint az állomás közösségi médiafelülete és játssz értékes, nagyon finom termékválogatásunkért!

Fuss, versenyezz és regenerálódj a FANAN Hummus-szal!

Találkozzunk 2023. szeptember 30-án a IX. MAPEI Félmaratonon!  Fuss a mezőnnyel és vidd haza a befutócsomaggal a fincsi, ingyenes FANAN Hummus termékmintát! Ha pedig kifáradtál a versenyben, a végső frissítőben felállított büfében kedvedre mártogathatsz csicseriborsókrémünkből. Tudj meg többet ide kattintva!

Találkozzunk a családi asztalnál és a célvonalban! 😊

OSZD MEG EZT A CIKKET ISMERŐSEIDDEL