Fanan natúr hummus 500g

Családi kiszerelésű 500 grammos FANAN natúr Hummus

Ami finom, abból a sok is nagyon kevés – és legalább olyan gyorsan el is fogy! Falatozzatok jóízűen vagy osszátok be akár több napra, a FANAN natúr Hummus családi kiszerelésű 500 grammos változata még több ízt és kreativitást kínál a konyhában és a tányérokon.

A legfinomabb hummus most kétszer akkora pakkban érkezik a hűtőpolcokra

A nagyon finom és szuperselymes FANAN natúr Hummus családi csomagolást kapott, így a megszokotthoz képest kétszer több, 500 gramm csicseriborsókrémet vihetsz haza a boltok hűtőiből. A tömegen és a tálka méretén kívül minden változatlan. Kedvenc mártogatós csemegéd változatlanul a kínálat legkenhetőbb krémje, ami minden ízében őrzi a finom ízek hagyományát: étvágygerjesztő citrusos jegyek, nyelvcsalogató fűszeres fondorlatok, értékes tápanyagok, épp úgy, ahogyan azt a családi receptek őrzik.

Van mit ünnepelni! A piros matricás 500 grammos FANAN natúr Hummus kétszer többet kínál, mint a lapos dobozkás, 250 grammos változat. Nyisd fel a doboztetőt, húzd le a fóliát és add át magad a sokkal több mártogatás és kenegetés élményének vagy készíts vagány ebédeket hummus felhasználásával!

A családi kiszerelésű 500 grammos FANAN natúr Hummus egyelőre csak a promócióban kiválasztott lelőhelyeken szerezhető be.