FANAN padlizsánsaláták tálalva

Natúr padlizsánkrém

A padlizsán szerte a világon népszerű, így Magyarországon és Erdélyben is. A feszes, lilabőrű zöldségből számtalan finomságot készíthetünk, de vele még az egyszerűbb kencék is nagyszerűek. Ilyen a hagyományos FANAN natúr padlizsánkrém is, ami pezsdítő erővel dobja fel a pirított kiflicsücsköket.

Ízes, szaftos, vitamindús natúr padlizsánsaláta

Ha egy valódi vitaminbombát élesítenél a családi menüben, akkor a FANAN natúr padlizsánkrém a te gyors, kompakt, mégis teljes értékű választásod. A praktikus tálkakiszerelésben kapható krémünk a legkedveltebb recepttúra alapján, enyhén fokhagymás háttérízzel kerül a polcokra és a családi hűtőkbe. Elképesztően finom padlizsánsalátát persze bárki készíthet, de hosszadalmas, és termékünk kifogástalan ízű és minőségű megoldást kínál.

Segít a téli védekezésben, megízesíti a nyári lakomákat

A FANAN natúr padlizsánsaláta a hummuszkrémhez hasonlóan egy univerzális „csodakence”. Télen, a szezonális ízeket és az értékes tápanyagtartalmát fogod értékelni, nyáron pedig kenhető könnyedségét, amivel megkoronázhatod a zöldségszezont. Praktikus kiszerelésének köszönhetően akár az egész család jóllakhat belőle, miközben sok időt takarít meg, így több időt tudtok érdemben együtt tölteni.

Infobox – Tudj meg többet a FANAN natúr padlizsánsalátáról!

Friss – salátánk üdítő ízét és kenhető állagát a friss, pörzsölt padlizsánnak és a válogatott hozzávalóknak köszönheti.

Passzol az éléskamra más kincseihez – remekül harmonizál vega ás vegán fogásokkal, de hidegtálak, kolbászok, szalámik, felvágottak és pirított pékáruk mellett is lazán kibontakozik.

Kézenfekvő választás, ha egy jól ismert ízzel szeretnél gondoskodni a nyomelem és vitaminpótlásról.

A tájékoztatás nem teljes körű, további információk a termék csomagolásán.

FANAN – A finom ízek hagyománya.

FANAN natúr padlizsánkrém