Budapest imádott hummus ízeit hirdetik a FANAN trolik

A szürke, februári városképbe pezsdítő, vidám ízeinkkel csempésztünk jókedvet és spontán farkasétvágyat, hogy emlékeztessük az utcán sétálókat a FANAN Hummus mediterrán ízeire.

Trolibusz még nem volt ilyen finom!

Február hónapban arra koncentráltunk, hogy minél többen lássák és kóstolhassák meg ízeinket szerte Budapesten. Páros mártogatós FANAN Hummus termékválogatást nyertek azok, akik velünk játszottak a Sláger FM-en, illetve városunk helyi állomásán, a Lakihegy Rádión futott nyereményjátékunkon, de olcsóbban lehetett haza vinni a fagyasztók hűtőpolcairól a tiszta csicseriborsóból készült FANAN Falafelt is. Aki lemaradt ezekről, ne aggódjon, hamarosan újabb akciókkal és játékokkal kedveskedünk a mediterrán ízek szerelmeseinek! Az utcákat róva ugyanakkor még elcsíphetitek a „FANAN trolikat”, amiknek szuperselymes, ízes és illatos csicseriborsó krémjeink látványcsomagolásával bugyoláltunk be. A gusztusos asztali jelenetek láttán nem csoda, ha korgó gyomorral, nyálcsordultan bámulunk az elsuhanó jármű után: aligha volt még trolibusz ennyire „finom”, mint a „miénk”.

Nagy kedvenc hummus ízeinkre bármikor számíthatsz!

Ha egyszer megkérdeznék, hogy milyen hummus kapható Budapesten, idézd fel a FANAN Hummus ízpalettáját és invitáld meg a kérdezőt egy közös csemegézésre! A legjobb minőségű csicseriborsóból, szezámpasztából és válogatott fűszerekből varázsolt krémjeink prémium betekintést nyújtanak a mediterrán ízek birodalmába.

A selymesen lágy, citromos jegyekkel kényeztető natúr hummus mellett további 6 ízváltozat érhető el, köztük a tüzes páros chilis és a korianderrel fűtött csípős, a curry és visszafogottan pikáns wasabi, az örök klasszikus olívás FANAN Hummus mellett mostantól egyre több üzletben szerezheted be a napsütötte lankák csodafűszereivel finomra hangolt fenyőmag és za’atar hummusunkat is.

Találkozzunk a családi asztalnál, a vezető szupermarketek hűtőpolcain!

Keresd a FANAN csicseriborsókrémet a vezető élelmiszerláncok polcain!

OSZD MEG EZT A CIKKET ISMERŐSEIDDEL