Falafel világnap: ünnepelj FANAN csicseriborsó-fasírtkákkal!

Nem egészen egy hónappal a májusi hummusz világnap után egy másik, a FANAN ízrajongók számára kedves alkalommal színesíthetjük tovább a nyári étkezéseinket. Mit és hogyan ünneplünk a falafel világnap alkalmával?

A falafel világnapja

Minden év június 12-én felvirrad a falafel nemzetközi ünnepe, amit nyugodtan nevezhetünk világnapnak is, hiszen ilyenkor szerte a glóbuszon milliónyi háztartásban, büfében és étteremben szolgálnak fel ínycsiklandó fogásokat csicseriborsóból gyúrt fasírtgolyócskákkal. A falafel ünnepen bárki részt vehet, aki egy jelképes kiállással szeretné szélesebb közösségek felé bemutatni kedvenc csemegéjének erényeit: a ropogós kéreg alatt vitaminok, az egészségtudatos életmódhoz elengedhetetlen tápanyagok kínálják magukat a finoman megfűszerezett csicseriborsó golyócskákban.

Hogyan ünnepelheted a falafel nemzetközi napját?

A falafel világnapját te is megünnepelheted otthon, a családdal, vagy munkahelyeden a kollégákkal, és természetesen baráti társaságban is. Ebben segít gyorsfagyasztott termékünk, a FANAN Falafel, aminek zacskójában kiváló minőségű alapanyagokból, köztük teljesértékű csicseriborsó-masszából gyúrt fasírtgombócokból készíthetsz egy könnyed lakomát. A FANAN Falafel 450 grammos kiszerelésekben vihető haza a vezető áruházak és szupermarketek hűtőiből, a fagyasztott termék 180 fokon mintegy 20 perc alatt készre süthető.

Falafel, amit a város fele fal

A világnap alkalmából egy tavalyi együttműködésünkben Kovács Lázár séf készített egy szuperfinom szendvicset FANAN Falafel felhasználásával. A videós konyhai inspirációt most te is elkészítheted lépésről lépésre!

Keresd a FANAN Falafelt a vezető élelmiszerláncok polcain!

OSZD MEG EZT A CIKKET ISMERŐSEIDDEL