Majonézes padlizsánsaláta

A nagy vasárnapi sütés-főzés, de még a legprecízebben megtervezett baráti sütögetés is könnyen pánikba csaphat át, mikor a friss, illatos fogások mellé már csak egy ütős saláta hiányozna, de arra már nem jutott idő, elfelejtettük, – vagy torkos vendégeink apránként felcsipegették beszélgetés közben, előételként. Aggodalomra semmi ok, ha a hűtődben mindig tartasz néhány doboz FANAN majonézes padlizsánsalátát, amivel nem csak a vészhelyzetekben, de a gondosan megtervezett családi menü összeállításakor is számíthatsz.

Ízletes hozzávalók randevúja

Mi lehet egy könnyed, finom saláta sikerének titka azon felül, hogy a sült húsoktól a grillezett zöldségig szinte bármi mellé kínálhatjuk étvágygerjesztőként? A megfejtés, ahogyan az a FANAN hummusztermékek esetén is, többkomponensű. Majonézes padlizsánsalátánkat tradicionális, családi receptek alapján készítjük, frissen kevert, zsenge majonézzel és a padlizsánföldek legszebb példányaiból. Ez a tökéletes harmónia köszön vissza minden falat salátánkban.

Egy nagyon finom saláta számtalan közös vacsorára

A FANAN majonézes padlizsánsaláta titkos receptjét úgy alkottuk meg, hogy évszaktól és ízvilágtól függetlenül a lehető legtöbbet hozza ki a közös étkezésekből. Jó szívvel és számtalan elégedett tapasztalat alapján ajánljuk:

  • könnyed kerti sütögetések, BBQ-partyk salátájaként tálalva
  • sült húsok, kolbászok, vagy más sültek méltó kísérőjeként
  • panírozott, rántott húsételek és sajtok mellé
  • hidegtálak, sonkák és húsvéti fogások szaftos köreteként
  • szendvicsekre alapként, vagy magában akár
  • vagy próbáld ki ezt a tuti töltött padlizsános receptet

A sokoldalú FANAN majonézes padlizsánsalátát hazaviheted a vezető áruházak hűtőpolcairól!

majonézes padlizsánsaláta

Infobox – Tudj meg többet a FANAN majonézes padlizsánsalátáról!

Generációk kedvence – a nemzetközi, hagyományos receptek és családi titkok randevúját érheted tetten minden falatban

Vitamindús finomság – a padlizsán az egyik legtáplálóbb zöldség, ráadásul nemcsak a tápanyagtartalma magas és laktató, de az íze is gyönyörködtet.

Tunkolhatod, ha gondolod – salátánkban a majonéz-padlizsán arányt úgy állítottuk be, hogy a finom falatok mellett tunkolhass is a lédús kencéből, mondjuk egy törésnyi pitával.

A tájékoztatás nem teljes körű, további információk a termék csomagolásán.

FANAN – A finom ízek hagyománya.

OSZD MEG EZT A CIKKET ISMERŐSEIDDEL