Ízszigetek a végtelen hummus krémtengeren – a FANAN Hummus ízei

Számtalan cikket találni online arról, hogy mi is pontosan a hummus, de hogy mitől ennyire finom és különleges a FANAN Hummus hat íze, arról csak nálunk tudhatsz meg többet. Röviden: a hummus és a krémtenger közepén kínálkozó ízszigetek fúziójától.

A hummus (vagy ahogyan itthon sokan keresik: humusz – két m-mel) szezámpasztával, fűszerekkel és sok-sok szeretettel készített csicseriborsókrém, mely épp úgy szuper mártogatósként, mint szendvicskrémként tálalva. Világhírét kiemelten magas tápanyagtartalmának és rendkívüli játékosságának köszönheti, nem véletlen, hogy közel végtelen verzióban elkészíthető.

Mitől ilyen finom a FANAN Hummus?

A finom ízek hagyományából építkező FANAN Hummus a fent említett hozzávalókon felül jó néhány fondorlattal várja az ínyenceket. Nyiss ki egy tálkával és minden titok eléd tárul: szuperselymes, krémesen lágy textúra, szemet gyönyörködtető szín és a varázslatos illat egyszerre minden érzékre egyszerre hat. A kenhetőség és a tüzes étvággyal kecsegtető fűszeraura mellett a chilis, a csípős és az olívás FANAN Hummus közepén egy-egy, az adott ízre jellemző krémpötty, úgynevezett ízoázis kínálja az adott íz kvintesszenciáját.

Fokhagymás-korianderes ízsziget a FANAN csípős Hummus közepén.

Ízszigetek a végtelen krémtengeren

Ízsziget? Nézd csak meg közelebbről! Minden tálka hummuszkrémünkben megelevenednek a Közel-Kelet mesebeli homoktengerei, amiket pirosparikával hintett fodrok és a krém közepén hívogató oázisként csalogató ízszigetek tesznek változatossá.

  • A FANAN chilis Hummus vörös ízszigetén a tüzes, lánglobbantó chilipaprika hevíti az étvágyat.
  • A FANAN csípős Hummus smaragd ízoázisában a pikáns koriander és a frissítő fokhagyma játszik főszerepet.
  • A FANAN olívás Hummus zöld ízoázisában pedig a mediterrán lejtőkön érlelt, friss olíva dobja fel a lakomát.

Az ízszigetek, azon felül, hogy az adott íz lelkét szolgáltatják, egyben lehetőséget adnak arra is, hogy elkeverve az egész krémet megízesítsék, vagy csak azok mártogassanak belőle, akik szeretik és bírják az intenzívebb ízeket – ha pedig egy olyan tálvendéggel osztozkodunk, aki a natúr, citrusos csicseriborsókrémért rajong, akkor úgy mártogathat belőle, hogy a többi ízt meghagyja nekünk. Curry és wasabi hummuszkrémeinkben ízszigetek helyett egyenletes, mégis érzéki ízélménnyel várjuk kedves ínyenceinket. Kóstold meg mind!

Keresd a FANAN csicseriborsókrémet a vezető élelmiszerláncok polcain!

OSZD MEG EZT A CIKKET ISMERŐSEIDDEL