FANAN fenyőmag és za’ atar Hummus

Ízes, illatos csodafűszerek és roppanós fenyőmag a FANAN natúr Hummus végtelen íztengerén. Elhoztuk neked a Közel-Kelet egyik legkedveltebb ízkombinációját, egy igazi különlegességet, amihez hasonlót a hazai kínálatban biztosan nem találsz!

Különleges ízek a hummus készítés féltett hagyományaival – röviden akár így is jellemezhetnénk a FANAN Hummus ízpalettáját. A curry és a wasabi hummus után most egy egészen varázslatos fűszerezéssel, a fenyőmaggal hintett za’atar változatot mutatjuk be nektek.

Za’atar hummus – nagyot megy benne a fűszer!

A FANAN Za’atar Hummus sikerreceptjének két egyáltalán nem titkos összetevője van. A citromos, fokhagymás ízjegyekkel kényeztető szuperselymes csicseriborsókrém és a friss fenyőmaggal meghintett, za’atar fűszerkeverék, ami a szokásainktól eltérően nem a hummuszos tálka közepén csalogató ízoázisban, hanem a tálka szélére pergetett fűszerágyon invitálnak mártogatni. A napsütéses kelet-mediterrán régióból származó, jellegzetes zöldek a krémmel elkeverve fejtik ki ütős ízhatásukat. Fogyasztásához friss, vékonyra vágott zöldségeket és ropogós bagettet javaslunk, de pitával vagy éppen kedvenc tunkolós elemeddel is jól lakhatsz belőle.

Vidd haza a FANAN Za’atar Hummus-t az exkluzív lelőhelyek hűtőpolcairól!