BLOG2022-05-26T14:17:03+01:00

Vendégváró falatkák a TV2-n FANAN hummusszal

Vendégváró falatkák a TV2-n FANAN hummusszal A közelgő hummusz világnap alkalmából az Életmódi Magazin csapata egy baráti hangulatú nyárváró pikniken kóstolt bele a finom ízek hagyományába. De vajon melyik FANAN Hummus ízlett nekik a legjobban? Május 13-án a világ együtt mártogat a finomabbnál finomabb hummuszkrémekbe – ez a kontinenseken átívelő piknik az elmúlt évek egyik legvagányabb gasztro kihívása is egyben. Remek alkalom, hogy figyelmet szenteljünk az egészségtudatos életmód témájának, és arra is, hogy minőségi időt töltsünk el családi és baráti körben, egy tálka finom FANAN hummusszal a konyhaasztalon. A közös baráti mártogatás élménye és a [...]

Szerző |

A fenséges avokádó jelene és jövője

A guacamole lehet a klímaváltozás következő áldozata? A világ élelmiszerkutatói már egy jó ideje kongatják a vészharangokat, hiszen a mindennapokban tapasztalható globális folyamatok, így az időjárás-változás és a fentarthatósági problémáktól szenvedő mezőgazdaság termelési hullámvölgyei számos olyan közkedvelt, egzotikus, de mára alapvető élelmiszerként számontartott terményt veszélyeztetnek, mint a kávét, a csokoládét – és bizony az avokádót. Hol terem a legtöbb avokádó? Korunk szuperélelmiszere, az avokádó számtalan sikerrecept és egészségtudatos étrend alapja. A dél-amerikai esőerdők smaragdzöld kincse világszerte népszerű, és hogy ezt a keresletet fedezni tudják, számos trópusi országban termesztik. 2020-ban mintegy 2,4 millió tonnányi avokádót szüreteltek [...]

Szerző |

Tévés nyereményjátékon játszott, egy hűtőnyi FANAN Hummust nyert a tavasz nagy győztese

Tévés nyereményjátékon játszott, egy hűtőnyi FANAN Hummust nyert a tavasz nagy győztese A szerencsés és szorgalmas játékos egymás után háromszor vitte haza termékfelajánlásunkat, és tette FANAN „márkanagykövetté” a családi hűtőt. De vajon hogyan csinálta, és mihez kezdett a sok-sok doboznyi finomsággal? Egyre több izgalmas médiafelületen találkozhattok termékeinkkel, köztük online újságok és nyomtatott magazinok hasábjain, hogy kedvenc tartalmaitok lapozgatása közben is együtt ünnepeljük a finom ízek hagyományát, az egészségtudatos életmód válogatott finomságait. Februárban új fejezet kezdődött az életünkben, ugyanis a FANAN márka először jelent meg Magyarország legnézettebb kereskedelmi tévécsatornáin, ráadásul rögtön egy nyereményjáték felajánlójaként. A nagy [...]

Szerző |

A finom hummusz titka

A finom hummusz titka Tudtad, hogy a magyar családok kedvenc mártogatósa, a hummusz évezredes múltra tekint vissza a világkonyhában? A történelmi korokon átívelő hagyományok valódi műremekké csiszolták a kenhető finomságot, de a jó recept – ahogyan a legtöbb legendás étel esetében – itt is csak félsiker. Lerántjuk a leplet a titkos hozzávalókról: így készül az igazán finom hummuszkrém! A nagy titok nyomában Bizonyos ételek egyszerűen sikerre születtek, és ez nem véletlen. Hogy miért éppen a hummusz az emberiség egyik kedvenc és egyben egyik legősibb csemegéje? A választ a történelemkönyvek lapjain találjuk. A paszta legfontosabb hozzávalói, [...]

Szerző |

5 dolog, amiért a FANAN hummusz a kedvenced lesz!

5 dolog, amiért a FANAN hummusz a kedvenced lesz! Míg sokan egyszerű gasztrohóbortként gondolnak rá, addig mások a reformtáplálkozás nagyköveteként ünneplik a csicseriborsóból és szezámpasztából készült kenhető különlegességet, a hummuszt. A finomság bevethető szendvicskrémként vagy frissen vágott zöldségek mellett mártogatós „szószként” tálalva, de fogyaszthatjuk húsos ételek köreteként is. A FANAN termékcsalád évtizedes hagyományokkal rendelkezik az egészségtudatos élelmiszerek magyarországi piacán. De vajon miért választja egyre több család itthon is a közel-keleti konyhakultúra kedves csemegéjét a mindennapokban? 1. Életerő minden falatban A hummuszkrém lelke a vitamindús csicseriborsó, amely jelentős fehérje és szénhidrátforrás is egyben. A fiatalok már [...]

Szerző |

A titkos hozzávaló, amivel te is sikerfogásokat főzhetsz

A titkos hozzávaló, amivel te is sikerfogásokat főzhetsz Sokak számára varázsigének hangzik a Közel-Kelet egyik legfontosabb konyhai hozzávalója, a tahini, ugyanakkor szép számmal vannak azok is, akik annak ellenére szeretik, hogy tisztában lennének sokoldalúságával és jótékony hatásaival. Mi az a tahini és hogyan tehet téged a meglepetések mesterséfjévé? Rövid írásunkból kiderül! Most akkor tahini vagy tahina? A tahini egy szezámmagból készült, sűrű krém, amely a keleti gasztronómia kiemelkedő, és egyik legősibb alapanyaga is egyben. A Termékeny Félhold népei fejlesztették tökéjre, majd a hosszú évszázadok során egyre nagyobb hatást gyakorolt más konyhakultúrákra is. Ennél a pontnál [...]

Szerző |