HUMMUS

Hozzávalók:
– 400 g szárított csicseriborsó
– 180 g tahini paszta
– 2 citrom leve
– 1-2 gerezd fokhagyma
– Fél teáskanál római kömény
– Fél teáskanál szódabikarbóna
– Só és bors

FALAFEL

Hozzávalók:
– 400 g szárított csicseriborsó (konzerv csicseriborsóval nem helyettesíthető)
– 1-2 darab hagyma, négybe vágva
– 1 marék aprított petrezselyemzöld
– 4 gerezd fokhagyma
– 2 teáskanál római kömény
– 1 teáskanál só

GUACAMOLÉS, HUMMUSOS MÁRTOGATÓS, TORTILLA CHIPSSZEL

Hozzávalók:
– 1 doboz Fanan Hummus
– 1 doboz Fanan Guacamole
– 1 csomag tortilla chips

BAZSALIKOMPESZTÓS, GUACAMOLÉS TÉSZTA

Hozzávalók:
– 500 g tészta
– 1 nagy csokor friss bazsalikom
– 1 doboz Fanan Guacamole
– 35 g fenyőmag
– 60 ml olívaolaj
– 1-2 evőkanál citromlé